Om mig, mit manifest og hvad mine kunder sætter pris på.
Gennem mine 25 år som fotograf er mit mål at skabe det optimale billedmæssige udtryk. Som ambassadør for skabelse af det perfekte billede med nærhed og energi i høj kvalitet for mine kunder. Derfor arbejder jeg rigtig meget med lys, både kunstigt lys og dagslys og går ikke på kompromis med at finde de rigtige vikler, baggrunde og opsætningsmuligheder. Jeg gør desuden en dyd ud af at skabe en afslappende og tillidsfuld atmosfære, når der skal fotograferes personer. Desuden vil jeg altid have brugbare billeder med hjem, derfor bliver jeg ved indtil målet er nået.
Hvis jeg som fotograf skal have et manifest, må det lyde som ovenstående.
Det siger mine kunder.
- Når jeg spørger nogle af mine stamkunder om, hvorfor de vælger mig, er de enige om, at jeg er:
- God til at sætte mig ind i deres behov og skabe et produkt, der passer til deres specifikke ønsker
- Stabil, fleksibel, overholder aftalte deadlines og giver god service
- Kreativ og finder på overraskende løsninger
- Har et godt humør og er let at samarbejde med
- Har fornuftige priser
Kunder, jeg har haft i længere tid, sætter også pris på, at jeg har oparbejdet et godt kendskab til deres organisation, branding og produkter og derved sparer meget opstartstid, når nye opgaver skal løses.
Det er altid et mål for mig i et nyt kundeforhold at sætte mig intensivt ind i kundens virksomhed, produkter, designmanual og billedmæssige kommunikationsbehov. Det giver et optimalt udgangspunkt for opstartsfasen.
Mine specialer er portrætbilleder og reklamebilleder.
Jeg har to specialer, hvilke er portrætbilleder og reklamebilleder. Sidstnævnte spænder vidt – fra fotografering af effekter til kataloger, foldere, oneline-kanaler til billeder ”on location” af f.eks. en virksomheds typiske arbejdssituationer med medarbejdere og produkter. Jeg laver alt fra packshots, fashion, portrætter til al kommunikation, reklame og PR.
Alle billeder leveres efterbehandlet, digitalt og klargjort til web og tryk. Du vil opleve, at jeg ikke går på kompromis med hverken kvaliteten eller motiverne.
Det gode portræt kommunikerer den rigtige historie.
Som ung var jeg til seminar med den amerikanske fotograf Dean Collins, som også er blevet et af mine forbilleder. Han kunne skabe liv i billederne på en forholdsvis simpel måde, og han var også en fotograf, der havde respekt for håndværket og den historie, et billede fortæller. Dean Collins har nok især været min inspiration i forhold til portrætbilleder.
Et godt portræt fortæller en historie om personen, der er på billedet - så flot uden ord. Udtrykket og stemningen i ansigt og omgivelse kommunikerer lige præcis det, som den portrætterede, gerne vil videregive. Det er min fornemmeste opgave at få dette omsat via min faglige erfaring og tætte samarbejde med den portrætterede.
Jeg blev uddannet hos Strüwing Reklamefoto i Birkerød i 1992. Min læremester var Jørgen Strüwing. Han er et stort navn i fotografkredse. Mange af hans billeder findes i dag på Det Kongelige Bibliotek. I min læretid affotograferede vi bl.a. kunst for Louisiana og møbler for Fritz Hansen. Det er nok på grund af min læretid hos Jørgen Strüwing, at jeg lægger så stor vægt på den tekniske kvalitet i billederne.
Starten på et godt samarbejde med mig.
Overvejer du at afprøve en ny partner på fotoopgaver? Lad mig løse en konkret opgave og test udfaldet. Det er som regel den bedste start på et godt samarbejde.
Send mig en mail på foto@larsdalby.dk eller kontakt mig på 25 94 80 80.